בשר הודו

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/12/2015 | 09:38 | מאת: יעל

שלום רב. אני רוצה לוודא שהבנתי נכון הסבר על בשר הודו אותו אני אמורה לבשל לבן שנתיים: 1. בשר הודו לבן הוא הנתח מהחזה והוא עשיר בחלבון ודל בשומן. 2. בשר הודו אדום הוא הנתח מהשוק ו והוא עשיר בברזל ודל בשומן. איזה נתח יותר מומלץ לבשל לבן שנתיים ובאיזה תדירות, האם ניתן לתת 4 פעמים בשבוע בארוחת הצהריים הודו אדום למשל?. האם בבשר נקבה ישנם ערכים תזונתיים איכותיים יותר מלבד היותו בשר רך? שאלה אחרונה מצטערת, מהו בעצם נתח השווארמה והאם הוא דל בשומן. המון תודה, יעל.

עוף והודו הם דלי שומן ,מכילים חלבון בכמות גדולה בהודו יש יותר ברזל מאשר בעוף השארמה היא גם מצויינת לבישול והיא דלת שומן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים