תינוק בן חמישה חודשים-מקיא הכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/11/2015 | 23:14 | מאת: מיטל

בני בן חמישה חודשים וניזון מהנקה בלבד. עד כה כל ניסיון לתת לו טעימות של פירות, ירקות או אפילו תמ"ל, גרמו לו להקיא מיד. יש לציין שהוא דווקא מגלה עניין באוכל, מושך חפצים ומכניס לפה, ובאופן כללי מפותח מאוד לגילו... לאחרונה הוא אף החל להתעורר יותר בלילה כדי לינוק, נראה כי הנקה לבדה כבר לא משביעה אותו מספיק. כמו כן-אני עובדת והוא נמצא חצי יום אצל מטפלת וממש קשה לשאוב כ"כ הרבה חלב. אשמח לעצתכן. תודה רבה

קודם כל תעשי סדר , תעזבי כרגע טעימות ותני לו בקבוק תמ"ל לדוגמא 120 סמ"ק ותיראי אם מקיא אם ממשיך להקיא פני לרופא כי יתכן שרגיש לחלבון חלב פרה העינייןהוא שאי אפשר להבין כי כתבת שמקיא הכל לכן תעשי הפרדה תני לו כמה ימים תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים