ארוחות לבן כמעט 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/11/2015 | 09:25 | מאת: Yael

אשמח להתייעץ, בן כמעט 7 חודשים. בבוקר הנקה (יונק גם ב-5 וגם ב-6) בערך ב-9 אוכל תמ"ל עם קצת דייסה בגן כדי שיהיה סמיך לכפית (לא מסכים לבקבוק) באזור 12 מרק עם בשר, ירקות, דגנים וכו' סביב 14 יונ ק סביב 16 אוכל אבוקדו+ביצה או מנת פרי+טחינה\שקדייה וכו סביב 17:30 יונק ב-19:00 יונק והולך לישון ללילה האם נראה מספיק מאוזן? בסופ"שים מה אפשר לתת במקום המטרנה שמקבל בגן? האם אפשר מנת ירקות עם משהו? או מנת פרי? נראה שממש זקוק ל-3 ארוחות מוצקים ביום אחרת לא שבע

בסדר גמור בגיל הזה יש 2 ארחות מוצקות פירות ומרק טחון עם עוף או הודו כל השאר הנקה כך שזה בסדר מה שאת עושה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים