תזונת פעוטה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/10/2015 | 14:34 | מאת: ליאת

שלום. בתי בת השנה וחצי נזונה מתמ"ל בעיקר תפריט יומי: התעוררות סימלאק קומפורט שלב 2, 180 מ"ל (לא מקבלת סימלאק שלב 3,בגלל הטעם) גמדים מחית פירות מטרנה דני עם בסוויקט (לעתים אוכלת לעתים לא) תמ"ל 180 מ"ל מחית מרק ירקות מטרנה (לעתים אוכלת לעתים לא) גמדים מעדן תמ"ל 180 מ"ל ביצה נגעלת מהטעם מנסה אך יורקת לעתים רחוקות אוכלת עם עגבניות מאודות ותמרים כנ"ל לגבי חזה הודו 30 גרם טיפות אני נותנת 6 ביום אך אני מבינה שבגיל שנה וחצי אני אמורה להפסיק לתת אני דואגת בנוגע למחסור בברזל האם להמשיך לתת לאחר שנה וחצי? אשמח לקבל חוו"ד ועצות

אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית לקבל יעוץ מסודר כי אין שוב סיבה שתמשיכי עם תמ"ל שלב 2 ובנוסף לא נותנים ברזל אם לא צריך תייעצי עם הרופאת ילדים אם הספירת דם הייתה תקינה את צריכה להפסיק עם ברזל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים