שילשולים עקב גבינה צהובה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/10/2015 | 07:26 | מאת: אוסנת

שלום. בני בן 7 סרבן אכילה כרוני. אוכל פחממות בלבד ללא בשר עופות ודגים. אוהב מעדנים, פיצות, טוסטים. הוא במעקב אצל רופא ילדים בקשר לברזל.. שמתי לב לאחרונה שברגע שהוא אוכל טוסט או פיצה הוא משלשל ממש מיים. זה לא קורה עם מעדני חלב או עם שתיית חלב אלא רק עם גבינה צהובה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא והאם זה ייתכן שהוא רגיש רק לגבינה צהובה? זה יעבור? אני בבעיה בגלל סרבנותו מגוון סוגי האוכל.. אשמח לתשובה מהירה..

04/10/2015 | 07:31 | מאת: אוסנת

השלשול המיימי קורה לאחר כמה שעות ולא מייד עם אכילת גבינה צהובה

תנסי גבינה צפתית או גבינה קשה אחרת כמו ברי (צפתית בטוסט אפילו ) ותיראי אם זה גם קורה יתכן צירוף מיקרים ויתכן שלא מסתדר עם גבינה צהובה זאת לא רגישות לחלבון חלב פרה כי אוכל מעדנים לכן תנסי עם עוד גבינות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים