גזים לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/09/2015 | 17:11 | מאת: כוכי

לבתי נולד בן לפני כ- 10 ימים. התינוק בוכה הרבה מאד במהלך היום והלילה וישן מעט מאד בעקבות גזים. מרגישים ושומעים את הבטן והגזים. אתמול פנינו למיון בבית החולים והמסקנה החוזרת הינה - גזים. אנו מנסים לבצע אחיזות שונות בתינוק על מנת להקל על הכאבים וכן לבצע את עיסוי בבטן וקיפול ויישור הרגליים כפי שנמסר לנו בבית החולים אך זה לא מועיל. אשמח לקבל תגובה כיצד ניתן לעזור לתינוק.

10/09/2015 | 21:07 | מאת: נירית

ממליצה לנסות להשתמש במנשא (התנוחה של המנשא מרגיעה ועוזרת לשחרר), אם יש כדור פיזיו אז קפיצות על הכדור גם יכולות להועיל ואפשר להשתמש גם בטיפות של גרפווטר, זה טבעי לגמרי ועשוי מצמחים ועוזר מאוד ומקל על הגזים.

11/09/2015 | 14:16 | מאת: שולי

אבל צריך גם להיזהר שהתינוק לא יתרגל לישון שם..לנו הרופאה המליצה על סימיקול ועל עיסויים (ויש גם הדרכה בטיפת חלב איך עושים את זה..)

לרוב התינוקות יש גזים שמתחילים בגיל 3 שבועות אין מה לעשות כמה שאפשר רוגע ובלי להיכנס לפניקה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים