חוסר תאבון אצל תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/09/2015 | 06:00 | מאת: רובא מנסור

שלום, בן שלי בן חודשיים מסרב לאכול יותר מ 60cc בארוחה. אחרי 60cc מתחיל לבכות ומסרב לאכול מהבקבוק. הוא אוכל רק סימילאק ושוקל משהו כמו 4.800. הרבה פעמים הוא לא מצליח להירדם במהלך היום ואז בשעות הערב הוא ישן 8-10 רצוף בלי לקום לאכול. אודה לעזרה.

קודם כל תעשו סדר תאכילו אותו כל 3 שעות ולא לדחוף אם אכל למשל 40 סמ"ק תמ"ל לחכות שוב עוד 3 שעות וכך תמשייכו אם זה לא עובד לאחר כמה ימיטם פנו לרופא ותתייעצו איתו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים