תזונת תינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/09/2015 | 11:50 | מאת: שירלי קוטלר

שלום, אני עדיין בחופשת לידה. יש לי תינוק שהשבוע ימלאו לו 9 ח, אני מניקה וגם נותנת לו אוכל מוצק. בבוקר סביב 6:00הוא יונק וב9:00 אוכל מנת פירות שאני מכינה )2 פירות כ 190 גרם( . בצהריים הוא אוכל מרק עוף טחון או מרק כתום ) בלי בשר(, בארבע הנקה ובשש דייסה של מטרנה עם סימילאק ובלילה אני מניקה בין פעמיים לשלוש פעמיים. אני מעוניינת להפסיק עם ההנקה ולמצוא לזה תחליפים אחרים. כמו כן למצוא חלופות לדייסה (או שאולי כדאי להמשיך עם זה?? )

קודם כל את צריכה לשים בשר או עוף במרק טחון שנית תני לו תמ"ל במקום הנקה יכולה להמשיך עם דייסה בתמ"ל וגם בלי דייסה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים