חוות דעת- תפריט לבן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/08/2015 | 10:04 | מאת: אורטל

שלום, אני מרגישה שהתפריט של בני, בן השנה, אינו מגוון. אולי יש לכן רעיונות מה ניתן לשפר או לשנות. מתעורר- הנקה 7:15- לחם + טחינה/ אבוקדו/ חומוס ביתי+ חצי ביצה 11:15- יוגורט/ גבינה לבנה + לחם + גבינה צהובה + מלפפון/ פלפל 15:15- פירות- מנגו/ בננה.... 18:30- בטטה/ תפוא סגול/ פסטה מחיטה מלאה + כדורי בשר + דלעת, גזר/ כרובית 19:00- הנקה * לא מת על דגים ורוטב עגבניות אבל ממשיכה לחשוף מה אפשר לארוחה חמה חוץ מכדורי בשר/ קציצות? גרים בחול ואין עוף והודו טחונים.. האם כדאי לשלב קוואקר? אם כן מתי? תודה רבה!

תפריט בסדר גמור ומגוון תנסי צלי בקר רך או שניצל בחתיחתו או עוף בחתיחות וקציצות דג או טונה בקשר לקואקר את יכולה להוסיף רק צריך לבשל אותם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים