תינוקת שלא רוצה לעבור לאוכל מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/08/2015 | 12:21 | מאת: ni4ni

שלום בתנו בת 7 חודשים. היא הילדה השלישית כך שאיננו חסרי נסיון. לפני כחודש התחלנו בטעימות לאחר שעד אז ניזונה מהנקה בלבד. בהתחלה הכל היה בסדר אלא שלאחרונה היא לא רוצה את המזון המוצק. כשמנסים להאכיל אותה, ולא משנה במה, היא מתרגזת, בוכה, מפתלת ולא רוצה לאכול. נראה שהיא רוצה להמשיך לינוק ושיעזבו אותה בשקט. האם יש לכם רעיון או שיטה איך לגרום לה לאכול משהו אחר מלבד חלב ? תודה

על מנת שתינוקת תוכל מזון חדש כמו ארוחה חייבת להיות רעבה וגם רגועה לכן לאחר הנקה י לחכות 3 שעות ולנסות פרי טחון כמו בננה עם חצי פרי אחר עם סילאן למשל או 2 כפיות טחינה או מרק טחון עם בטטה : לתת כמה שהיא רוצה ולהשלים עם הנקה וכל יום להתקדם בלי לחץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים