התנשפויות ונשימה מהירה אחרי ארוחה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2015 | 11:48 | מאת: רות

שלום, התינוק שלי בן שלושה וחצי שבועות, ניזון ממטרנה אקסטרה קר בערך כל 3-4 שעות כ 120 מל, לפעמים פחות. הוא דורש הרבה מזון ומתעורר רעב מאוד. הוא נולד במשקל 3.300 וכרגע הוא 4.100. הבעיה היא שבסיום הארוחה, (מלבד כאבי גזים והתפתלות) יש לו נשימות מהירות מאוד מדי פעם והתנשפויות. זו תופעה מלחיצה ולא נעימה למראה. בביקור אצל רופאים נבדקו הריאות והלב ולא נצפתה כל בעיה. כמו כן, הנחיריים פתוחים. כשעה אחרי הארוחה, הוא בדכ נרגע. האם זה תקין? מה ניתן לעשות והאם יש רופא שניתן לפנות אליו בבעיה משום שרופאי המשפחה לא נתנו פיתרון מלבד להפחית בכמות האוכל. תודה רבה !

תקטינית את הנפח התמ"ל לארוחה זה הרבה 120 סמ"ק תנסי 90-100 סמ"ק גם אם בוחה קצת זה לא אומר שהוא רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים