ארוחת בוקר וערב לתינוק בן שנה וחצי שלא שותה תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/07/2015 | 08:35 | מאת: נעמה

בוקר טוב, לפני כחודשיים סיימתי להניק את בני בן השנה וחצי. מאז ומתמיד לא הסכים לשתות בקבוק תמ"ל על כל סוגיו. הוא אוכל ארוחת ערב טובה בסביבות 18:30-19:00 ולאחר מכן נרדם עצמאית ובקלות עד 19:45. שאלתי היא כזו- לאחרונה הוא מתעורר הרבה בלילה, ובעיקר לפנות בוקר. אני מודאגת מכך שהוא רעב. אנחנו מצליחים להחזיר אותו לישון וב-5:45 הוא כבר בוכה מאוד ומבקש לאכול. כשקם, אוכל מעדן. האם כדאי להוסיף לו משהו לארוחת ערב או אולי לפנות בוקר? תודה רבה!

אני לא יודעת מה היא ארוחה טובה שאת נותנת בכל אופן את יכולה להוסיף בערב דייסה על בסיס חלב עם כפית אולי זה יעזור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים