כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/07/2015 | 13:22 | מאת: רונה

הי, בתי בת 3.5. מאוד רזה. משקלה 13.8 קג וגובהה 103 סמ. במשפחה לא ידוע על ערכי כולסטרול גבוהים. בבדיקת הדם האחרונות נמצאו הערכים הבאים: כולסטרול - 199 טריגליצרידים - 67 LDL - 96 HDL - 89 האם עליה להתחיל בדיאטה מיוחדת עקב ערכים אלו? תודה

קודם כל האם הבדיקה דם נלקחה בצום ? שנית נכון שסה"כ כולסטרול גבוה אבל הכולסטרול הטוב HDL מאוד גבוה שזה מצויין לכן הייתי מחכה עוד שנה ושוב לוקחת עוד בדיקת דם (כי כעת צעירה מאוד ) ותתייעצי עם הרופא ילדים שלך

12/07/2015 | 09:08 | מאת: רונה

תודה על תשובתך. הבדיקה לא הייתה לאחר צום מלא. היא שתתה שוקו בבוקר לפני הבדיקה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים