מתן קטניות לילדה בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/06/2015 | 17:12 | מאת: שרי

נתתי לבתי בת השנה וחודשיים לאכול אפונה מבושלת וגם עדשים מבושלות שלמות. היא פשוט אוהבת לאכול את האפונה אחד אחד ולא כל כך אוהבת טחון הבעיה היא שבצואה אני רואה שהאפונה יוצאת שלמה וגם העדשים הירוקות יוצאות שלמות נתתי לה עדשים עם אורז והעדשים פשוט יוצאות שלמות בצואה השאלה שלי 1. האם זה אומר שהיא לא מסוגלת לעקל ואין טעם לתת לה בכלל ? 2. האם לתת לה רק טחון ולנסות לערב בזה מרכיבים נוספים ? 3. מדוע זה לא מתעקל ? תודה מראש שרי

קודם כל צריך לבשל טוב אפונה וקטניות כולל עדשים בילדים קטנים יתכן שהאפונה ועדשים נמצאים בצואה אבל זה לא אומר שלא סופגת בקטניות ואפונה יש הרבה סיבים תזונתיים מה שתנסי לתת כמות יותר קטנה של קטניות לדוגמא 2 כפות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים