תמ"ל צמחי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/03/2015 | 22:39 | מאת: לולה

שלום, אני אמא לתינוק בן חצי שנה. עד גיל 5 חודשים היה על הנקה מלאה, בגיל זה התחלתי שילוב תמ"ל לקראת חזרתי לעבודה. נסיונות לתת תמ"ל רגיל גרמו להקאות והופעת פצעים אדומים על הגוף, בהתייעצות עם רופאת ילדים ככל הנראה מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה. היום מקבל פורמולה צמחית ומרגיש טוב. שאלתי- האם במקרה של אלרגיה לחלב פרה שאינה צולבת עם סויה עדיף לתת תמ"ל צמחי או תמ"ל מפורק כמו נוטרמיגן? הסיבה שאני שואלת היא כי ידוע לי על חסרונות של הפורמולה הצמחית. תודה

מעל חצי שנה אפשר לתת פפורמולה על בסיס חלבון צמחי והיא מאוזנת ואין לך מה לדאוג . התמ"לים כמו נוטרמיגן לאחר הם יקרים וגם לא תמיד התינוק מוכן לאכול אותה בגלל הטעם כתוצאה מהפירוק של החלבון מכוון שלא רגישה לסוייה והיא בת חצי שנה אין בעייה לתת פורמולה על בסיס חלבון צמחי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים