תינוקת בת 8 חודשים - -חוסר תיאבון לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/02/2015 | 09:57 | מאת: גילי

שלום בתי בת 8 חודשים. מגיל מאוד צעיר לא אכלנית מי-יודע-מה, במיוחד בכל הקשור לבקבוקים ותחליפי החלב השונים, מים דווקא כן אוהבת. ביום שלישי בשבוע שעבר חלתה, חום גבוה, שיעול וליחה. הקיאה מס' פעמים בעת ארוחת מוצקים, פעם אחת גם מייד עם קבלת התרופה להורדת חום. כל הזמן היה נראה כאילו משהו יושב לה לא טוב, וכאמור לפעמים הגיע להקאה. מזה 3 ימים כבר נראית בריאה, ללא חום, לפעמים שיעול. בכל אופן, מיום חמישי האחרון, חסרת תיאבון לחלוטין. אחרי לילה שלם שגם בערב בקושי לקחה בקבוק, שןתה רק 90-120 בבוקר. נרתעת ממוצקים תוך הפגנת עצבים ותנועות עם הידיים. הבוקר נתנו לה חטיף ביסקוויט כזה של תינוקות שהיא אוהבת - אכלה. אבל אוכל מזין אינה אוכלת כבר מספר ימים, וזה מתחיל להלחיץ.מה יכולה להיות הסיבה? איך יוצאים מזה? האם לפנות לרופא מקצועי כלשהו? תודה

קודם כל תפני לרופא ילדים שכן לא חולה יותר לא צריך להתרגש אם כבר לא חולה תנסי לחכות לפחות 4 שעות לאחר אכילת בקבוק ואני צופה שתתחיל לאכול מחדש לפעמים ילדים חולים לוקח להם זמן עד שחוזרים לשגרה לכן לא צריך להתרגש

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים