רגישות לדגים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/08/2013 | 14:08 | מאת: מאיה

שלום, בתי בת שנה וחצי רגישה לדגים. גיליתי את זה בשלב הטעימית בגיל חצי שנה. הופיעו נקודות אדומות בכל הגוף. היום נתתי לה שוב דגים- ושוב אותה תוצאה. 1. האם זה אומר להימנע כלל? 2. האם יש צורך להוסיף אומגה 3 למזון? 3. האם כדאי לבצע מבחן רגישות? 4. האם הרגישות נשארת לכל החיים? תודה.

כרגע את לא יכולה לתת לה דגים כן כדאי להתייעץ עם אלרגולוג ,והוא יגיד אם צריך לבצע טסט העובדה שהיא רגישה כעת לדגים לא אומרת שתהיה רגישה כל החיים את לא חייבת לתת אומגה 3 כעת ,יש אומגה 3 בשמן קנולה ,בזרעי פשטן ולכן אין צורך להוסיף כי בטח את מבשלת עם שמן קנולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים