מקיא מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2013 | 08:27 | מאת: אמא

שלום, בני בן 10 חודשים כבר וכמעט לא אוכל כלום. מגיל 0 היה לו מהסימילאק הקאות ופליטות רבות למרות שזה עבר לו. מ-4 חודשים התחלנו טעימות והוא באמת אכל קצת. מגיל חצי שנה ניסיתי לאט לאט להכניס לו ארוחה - אך ללא הצלחה. הדבר היחיד שהוא מסכים זה גרבר פירות (ולא שאני מכינה). כל דבר אחר כמו ירקות, בשר, ביצה, תפו"א הכל הכל בכל מיני מרקמים שונים הוא פשוט נחנק ומקיא את כל מה שאכל יומיים לפני... אני מושכת לו זמן שיהיה רעב, אני רואה שהוא רוצה לאכול ואפילו טעים לו ביסים קטנים- אך פתאום הכל עולה לו הוא מקיא. באיזה שלב זה צריך להטריד אותי? האם יכול להיות מדובר בבעיה רפואית?

יתכן שיש לו רפלוקס ולכן קחי אותו לרופא ותספרי לו בינתיים תני ארוחו קטנות לעיתים קרובות כל 3 שעות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים