אלרגיה למוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2013 | 09:38 | מאת: עדי

שלום רב בני בן 9 חודשים, אלרגי לחלב ומוצריו. בנוסף מסרב לאכול תחליף צמחי או דייסות. הוא אוכל מעדני סויה, אך הבנתי שזה לא בריא האם נכון הדבר? שאלה נוספת, האם יש מקור סידן אחר שניתן לתת לו? תודה

בגיל 10 חודשים את יכולה לתת את המעדן סוייה בקשר לתמ"ל צמחי תנסי עם פרי בפנים ,הסידן נמצא בעיקר בתמ"ל ובמעדן סוייה ולכן אם לא אוכל תמ"ל בכלל תפני לרופא ילדים ואת תצטרכי לתת לו תוספת סידן בכל זאת תנסי תמ"ל צמחי עם עוגיה ופריכמו בננה ודייסה אולי יסכים לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים