האם זו רגישות ללקטוז?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/07/2013 | 10:38 | מאת: ליאורה

בני בן שנה בגיל חצי שנה עבר לשתות סימילאק קומפורט לאחר שבוע שבו הילד בכה והיה באי שקט כולל קימה בלילות והוצאת גזים ועצירויות. ואז עזר לו מאוד הסימילאק קומפורט.כעת בגיל שנה התחלתי לתת לו סימילאק אדוונס פלוס והיו שבועיים קשים עם תופעות כמו בגיל חצי שנה : אי שקט בכי שלא פוסק וקימה בלילות , גזים. חזרתי שוב לסימילאק קומפורט הילד "חזר לעצמו".האם ניתן להסיק כי יש לו רגישות ללקטוז כיוון שהוא אוכל מעדנים ואין לו כל בעיה או תגובה. האם להמשיך עם תחליף חלב ללא לקטוז ?? איני בטוחה שיש תחליף חלב ללא לקטוז מעל גיל שנה . אנא ייעוצך תודה ליאורה

מאוד נדיר רגישות ללקטוז בגיל הזה אומנם הוא מסתדר ולכן תתשיכי לתת לו גם אם זה לאחר שנה אבל את צריכה לדבר עם הרופא ילדים ולספר לו כי צריך לבדוק אם יש רגישות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים