הילדה מתאפקת שבוע ללא יציאה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/07/2013 | 14:26 | מאת: הדסה

י יכול לייעץ מה לעשות או לתת כתזונה לילדה בת 3 שמתאפקת במשך שבוע ללא יציאה, ואז זה מגיע לחוקנים. הילדה מרגישה טוב, משחקת אך ברגע שהיא מרגישה שהיא צריכה ללכת לשירותים ולא לשתן היא מתפתלת, יושבת על האסלה ולא עושה, בוכה. ברור לי שכנראה יש לה איזה שהוא חסם לכן שאלתי היא א. איזה סוג של מטפל/ רופא יכול לעזור ושאלה שניה מה אוכל לתת לה לאכול כדי שהיציאות יהיו מאוד רכות והיא לא תוכל להתנגד.

את יכולה לתת תזונה עשירה בסיבים כגון לחם מלא ,ירקות ,קטניות ,בנוסף כל יום 1 יוגורט ופירות כמו שזיף או נקטרינה ,אפשר גם לתת טחינה או אבוקדו אם זה לא עוזר לכי לרופא ילדים ותבקשי שיתנו לך נורמלקס ,תני כל יום לפי הוראות של הרופא ,יתכן שזה יסתדר ואם לא וממשיכה להתאפק צריך לפנות לפסיכולוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים