דייסה לבת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/07/2013 | 18:38 | מאת: שלי

שלום, ביתי בת כמעט 7 חודשים. עד 6 חודשים הנקה מלאה, ללא תמ"ל. ב 6 חודשים התחלנו עם מוצקים. התקדמות איטית מאד... לרוב מוכנה לאכול כ 50 גרם פרות בבוקר ו 50 גרם מרק בצהרים. מרגישה שהיא רעבה בלילות, ותוהה האם החלב שלי כבר לא מספיק עבורה... חשבתי להוסיף ארוחת דייסה לפנות ערב. שתי שאלות: 1. איזו דייסה ניתן להכין עבורה בבית, להאכלה בכפית? ואיך להכין? 2. האם כדאי להוסיף תמ"ל כדי שתהייה שבעה יותר? תודה!

אם הייתה רעבה הייתה צורחת ,שנית אם עולה במשקל אין שום סיבה בגיל הזה להוסיף תמ"ל על חשבון הנקה או כתוספת את צריכה לוודא שעולה לפי עקומות גדילה אם אוכל מעט תשלימי עם הנקה או חלב שאוב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים