תינוקת בת 8 חודשים מסרבת לאכול מחיות ומקיאה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/07/2013 | 12:17 | מאת: אמא מודאגת

הבת שלי בת 8 חודשים. מזה כ-3 חודשים אני מנסה להאכיל אותה מחיות בכפית שוב ושוב אך היא מסרבת לאכול משהו שאינו חלב. גם חלב (מטרנה) היא שותה עם הפיטמה הקטנה ביותר. כאשר אני מצליחה להאכיל אותה תוך משחק בהיסח הדעת , היא מקיאה את מה שנתתי לה + החלב ששתתה קודם לכן. יש לי תחושה שבאיזשהו שלב היא אכלה יותר אבל ייתכן שהיא פיתחה "אנטי" כלפי ההאכלה לאחר שהקיאה מספר פעמים? אולי נסיונות ההאכלה שלי עוררו בה תגובות נגד? מה בעצם צריך לבדוק אצלה? האם זה עניין תזונתי, רגשי או רפואי? אודה מאד לתשובתכם.

אולי את מעמיסה תני לה לאכול כל 4 שעות ולא בכוח ,ועם הגרבר כמה שאוכלת אוכלת לא ללחוץ ולחכות 3 שעות לאחר הגרבר תני תמ"ל ,להאכיל אותה כאשר היא עירה וללא הסחת דעת ואם תראי שעדיין לא עוזר קחי אותה לרופא שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים