בת שני וחצי מדלגת על ארוחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/07/2013 | 09:09 | מאת: רונית

שלום רב, בתי בת שנה וחצי. ילדה שמחה, חיונית, מתפתחת יפה, בדיקות תקינות ועולה בסדר במשקל ( תמיד הייתה קטנה אבל שומרת על עקביות באחוזונים). לעיתים שהיא חושברת מהגן היא פשוט לא אוכלת כלום עד ההשכבה. לפני ההשכבה אנחנו נותנים 120 מ"ל בקבוק. לרוב אוכלת 60-80.המצב לא קבוע ולעיתים היא יכולה לאכול קערת פסטה שלמה עם רוטב עגבניות או כמה ביצה ופרוסה עם אבוקדו וירקות כך שהמצב לא קבוע ומשתנה מדי ערב. בגן אוכלת יפה ומגוון. שאלתי היא- האם ייתכן שהיא פשוט פחות רעבה בערב? שהאוכל בגן מספיק לה? האם לשחרר ולסמוך עליה בימים בהם אוכלת 3 ביסים? ברצוני לציין שהיא טיפוס בוקר לגמרי וקמה עם הזריחה. האם זה יכול להיות קשור לרעב בגיל הזה? הרבה תודה מראש!

את צריכה לשחרר ולסמוך על הגן ,ילד יודע לאזן את עצמו ,לפעמים אוכל יותר ולפעמים פחות וזה טבעי ולכן רק לעקוב שהיא רציפה על עקומות גדילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים