תינוקת רעבה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/06/2013 | 14:48 | מאת: יהלי

התינוקת שלי בת 3 שבועות כל הזמן רעבה בהתחלה נתתי לה אוכל מתי שביקשה יצא שאכלה 10 ארוחות ביום וגם הקיאה הרופאה אמרה בשום אופן עשתה חישוב של 150 כפול משקל גופה לחלק ל8 ארוחות ביום יצא שהיא צריכה לאכול 60 תמ"ל. הרופאה הזהירה שיהיה יום יומיים קשיים והיא תתרגל אז ניסיתי אחרי שלושה ימים נשברתי הילדה מורעבת מחפשת אוכל העליתי שוב את הכמות היה קצת שיפור ושוב הדרדרות אחרי שעתיים היא כבר באטרף לאכול אמנם לא מקיאה יותר אבל למשוך תינוקת בת 3 שבועות שעה עם אוכל שהיא צורחת ומאדימה ואוכלת לעצמה את האצבעות זה ממש מטורף מה אני עושה כבר העליתי לה ל 120 מתוך זה היא אוכלת 100 ולא מספיק לה...

אין מספיק פרטים תבדקי אם עולה במשקל ,כמה יציאות יש לה ,האם באמת זה רעב שהיא באי שקט אם הכל בסדר את חייבת להגביל אותה לפחות כל שעתיים וחצי 80 סמ"ק לארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים