הרדמה באמצע לילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/06/2013 | 18:35 | מאת: פופו

שלום... יש לי תינוקת בת שבועיים היא יושנת טוב מאוד בשעות היום , כלומר היא מתעוררת כמעט כל 3 שעות כדי להניק, הבעיה היא באמצע לילה בסביבות השעה 2-3 אז היא מתעוררת כדי להניק ובסיום הנקה היא יושת ובזמן העברתה למיטתה היא מתעוררת אז אני משאירה אותה במיטה כדי להרגיל אותה לישון לבד כמו שעושה באמצע יום וזה מצליח אבל אחרי 10-15 דק במיטה היא מתחילה לבכות אז אני ארים אותה ומניקה אותה כדי לחזור לישון אז בסוף זה קורה ויושנת ואותו סיפור קורה והיא מתעוררת ואחר מכן מתחילה לבכות ואני אקח אותה מהמיטה ומתחילה להניק אותה כדי לחזור לישון , והסיפור הזה מתחיל כל לילה וממשיך בין 4-5 שעות עד זריחת השמש... שאלתי היא למה זה קורה ולעד מתי?? ולמה לא קורה דבר כזה בשעות היום למה דווקה בשעות הלילה???

תעשי סדר בליילה אם מתעוררת בליילה כל 3 שעות -שעתיים תעניקי אותה אבל אם לאחר 10 דקות היא קמה זה עדיין לא אומר שצריך להניק אותה שוב את צריכה להרגיל אותה במיטה שלה עד שתתרגל ולא לתת לה לאכול כל פעם אם בוחה תחזיקי אותה קצת ושוב תחזירי אותה במיטה ,בהתחלה יהיה קשה עד שתתרגל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים