תזונה לבת שנה וארבע רגישה לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/06/2013 | 14:58 | מאת: קארין

שלום רב, הבת שלי בת שנה ו4 רגישה לחלב(זה נבדק ע"י רופא אלרגיה) עוד כמה חודשים אנחנו בודקים אם האלרגיה חלפה ובינתים אני אשמח לקבל רעיונות לתפריט מזין עבורה ללא מוצרי חלב, בצהריים אוכלת אוכל מבושל ובבוקר ולפני השינה בקבוק נוטרמיגן. מהי כמות הביצים המומלצת בשבוע בגילה? באיזה גיל להפסיק עם הנוטרמיגן? המון תודה! קארין

כרגע את ממשיכה עם נוטרמיגן ונותנת בין 2-3 בקבוקים עד ששוב תבדקי רגישול לחלב וסוייה ביניים את יכולה לתת ביצה כל יום עם אבוקדו או טחינה וחומוס ארוחת פירות וארוחה בשרית את יכולה לתת 2 ארוחות בשריות ביום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים