הגדלת כמויות האכלה אצל תינוק בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/06/2013 | 14:22 | מאת: אורטל

היי..בני בן שלושה חודשים אוכל 120 כל שלוש שעות..ברוב המקרים מסיים הכל..אני מנסה להגדיל לו את כמות האכלה ל180..ולהגדיל כם את הזמנים בין האכלה להאכלה..יש לכם טיפ או דרך לנסות לעזור לי? כי בינתיים נראה שהילד נורא רגיל ל120..יש לציין שהוא עולה יפה במשקל..אך לעיתים נדמה לי שהוא מסיים בקבוקים ותוך כדי מתפתל מגזים..אך עדיין נשאר רעב..בבקשה אם אפשר קצת עזרה בנושא..אשמח!!

את מליחצה את עצמך אם הילד אוכל 120 סמ"ק כל 3 שעות תעזבי אותו את תיראי אם הזמן הוא ירצה לבד להגדיל כמויות ,כרגע מתאים שהוא יואכל כל 3 שעות ולא נראה לי שהוא רעב ,אם יהיה רעב יואכל יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים