דייסה לגיל 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2013 | 23:36 | מאת: רינה

היי בני ב24 לחודש מסיים 4 חודשים לפני יומיים התחלתי לתת לו דייסה סמיכה של מטרנה פעם אחת ביום אני מניקה אותו כמעט תמיד רק אם יוצאת מהבית ואין לי איפה להניק אז נותרת תחליף חלב יענו ממוצע של בקבוק עד שני בקבוק פחות או יוצא בשבוע לגבי הדייסה הוספתי לו אותה על מנת שיהיה שבע לשעתיים שלוש בהנקה הוא כמעט כל שעה לפעמים פחות ולפעמים יותר רוצה לינוק הוא עולה במשקל בסדר גמור ויודעת טוב מאוד שאין צורך בדייסה בנתיים אבל האם זה אפשרי בכל זאת לתת לו ארוחה אחת ביום שאני אוכל קצת לנוח לגבי הכמות לא נתתי לו לאכול מנה שלמה מפעם ראשונה אלא בהדרגה כל פעם קצת יותר הוא אהב את זה ומגיב בסדר ומראה התלהבות הא להמשיך או לא מה עדיף

אם עולה במשקל את לא צריכה להוסיף דייסה תדעי שחלב אם מתעכל יותר בקלות ולכן הואדורש הנקה כל שעה -שעתיים כאשר את נותנת תמ"ל הוא יכול להחזיק מעמד 3-4 שעות ולכן בסדר גמור אם בכל זאת את רוצה לתת דייסה את יכולה דייסת קורנפלור/ אורז

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים