מודאגת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/06/2013 | 13:41 | מאת: רחלה

בתי בת שנה ושבועיים ועדיין לא יודעת לאכול - כלומר היא אוכלת רק אוכל טחון בבלנדר . כל זמן שניסינו לתת לה חתיכות קטנות של אוכל (מגוון רחב של אוכל)מסרבת לשים בפה ועושה פרצוף של "נגעלת" ואם שמים בכפית ונותנים לה לפה היא מיד מוציאה את הלשון וזורקת החוצה. או נתקע לה כאלו בגרון - תדריכו אותי בבקשה מה לעשות - (אפילו קוטג' מסרבת לשים בפה בגלל הגושים שבו ועושה פרצוף )-

אם ניסית הכל כלומר גם כאשר את נותנת חטיפים לא מוכנה לאכול וניסית כאשר היא רעבה ולא שבעה תבקשי מהרופא ילדים שיפנה אותה למרפאה בעיות אכילה בבית חולים ,יש מרפאה בכל בית חולים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים