תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/06/2013 | 13:31 | מאת: טלי

שלום, בתי בת 7 חודשים. לא מוכנה בשום אופן לאכול פרות.אוכלת נהדר מרק הכולל: דלעת, קישוא, תפו"א, בטטה, גזר+עוף/הודו+אורז מלא. שאלותיי: 1. מה ניתן לתת כתחליף למנת הפירות? 2. מה ניתן להוסיף למרק על מנת לגוונו? 3. הבנתי שניתן להוסיף עדשים אדומות. האם אפשר עדשים של סנפרוסט האם יש להשרות לפני או ניתן לשים במרק עם שאר הירקות? 4. האם במקום אורז ניתן להוסיף: גרגרי כוסמת, קינואה, שיבולת שועל? ואם כן, כמה? (אורז אני מוסיפה בערך שלושת רבעי כוס לתוך המרק)

תנסי לגוון בירקות במרק ואפשר לתת עגבניה חייה מרוסקת היטב את יכולה להוסיף את כל מה שכתבת ,אבל על תעמיסי עליה יותר מי דיי סיבים כי פשוט היא תוכל פחות :את יכולה להוסיף עדשים של סנפרוסטואת לא צריכה להשרות מבחינת הכמות זה בא להלחיף פחמימה וכל כמו אורז

12/06/2013 | 06:05 | מאת: טלי

בעצם יוצא שבתי אוכלת שתי מנות של מרק ירקות עם עוף/הודו ביום והשאר בקבוקים במקום ארוחה של פירות+ארוחה של ירקות. רציתי לשאול מה עדיף? שתי מנות של מרק והשאר בקבוקים או מנה אחת של מרק והשאר בקבוקים? האם שתי מנות בשריות זה יותר מדיי עבורה ביום?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים