רגישות לחלב?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/06/2013 | 20:06 | מאת: שלומית

ביתי בת 4 חודשים , לא עלתה מספיק במשקל עם הנקה ולכן בשלושת השבועות האחרונים היא מקבלת תמ"ל. בהתחלה קיבלה מטרנה, היה נראה שאינה רגועה איתה ועברנו לסימילאק למהדרין שלב 1. לאחר שבועיים רגועים עם הסימילאק וכשכבר חשבנו שזהו זה היא התחילה להקיא מיד אחרי שאכלה מנה בכמות גדולה מאוד- נראה כי זו כל המנה שאכלה. כאשר הבאתי לה חלב אם שהיה לי מוקפא- לא הקיאה והכל היה בסדר. הרופאה חושבת כי היא אלרגית לחלב ולי זה נשמע מוזר כי היא אכלה הרי כמה שבועות כבר תמ"ל חלבי. אשמח לשמוע את דעתך.

אני חושבת שרגישה לחלבון חלב פרה וזה יכול לקרוא מאוחר ולא מיידי ולכן אם את לא נותנת חלב אם שאוב או הנקה את צריכה לתת פורמולה מפורקת כמו נוטרמיגן ורק הרופא יכול לתת מרשם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים