אכילה והאכלה בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/06/2013 | 13:34 | מאת: נטע

רציתי לדעת עד כמה מצופה מבן שנה וחצי לאכול לבד...? האם הוא צריך להיות עצמאי לגמרי? האם הוא צריך להיות מסוגל לשבת ליד השולחן עם צלחת וכפית\מזלג ולאכול לבד הכל? או שרק סנדוויצים, חתיכות של ירקות וכו? ומבחינת הנקה - הוא עדיין יונק בוקר וערב אבל אני לא בטוחה עד כמה באמת חלב יש\ לי - יש דרך לדעת? אף פעם לא שאבתי....

תמשיכי עם הנקה בוקר וערב מצויין כל השאר ארוחות מוצקות .בגיל הזה הם חצי עצמאים הם יכולים לאכול זמן קצר סביב שולחן על כיסא מיוחד להם כאשר את יכולה לשים אוכל בצלחת שהוא יכול לקחת ואת עוזרת לו לאכול הוא מנסה להכניס אוכל עם כפית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים