מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/05/2013 | 09:43 | מאת: טלי

שלום, בתי בת שנה וחודש,הייתי בטיפת חלב לפני שבוע ושקלו אותה,הי לא עלתה במשקל במשך ארבעה חודשים והיא אוכלת ,אציין את התפריט שלה: ב-5.30 בבוקר מטרנה 150 ב-8.30 פירות מנה גדושה בהמשך לחם ב-14:00 מנת ירקות+עוף ב-19:00 גבינה,ביצה,יגורט ב-21:00 מטרנה 150 האם הארוחות מספיקות?או שאני צריכה להוסיף משהו או לשנות? איך זה יכול להיות שהיא לא עלתה,יש לציין שהיא מאוד פעילה אבל עדיין היא היתה צריכה לעלות נ.ב כמה תינוקת בגיל שלה צריכה לאכול מטרנה? היא שוקלת 8.100 מחכה לתשובה תודה

אוכלת יפה אולי ערב תני לה פחמימות כמו לחם או פסטה בנוסף לגבינה וביצה ויוגורט בארוחה בשרית הכמות של העוף צריכה להיות 40 גרם כלומר שוק עוף בינוני או כמות בערך גודל של היד שלה או תנסי בין 14-19 לתת לה לאכול טחינה עם סילאן על פרוסת לח ם או לדוגמא לפעמים כדור גלידה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים