לא עולה במשקל ומסרבת לאכול - מה עושים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/05/2013 | 19:06 | מאת: שני

שלום. ביתי השלישית בת 8 חודשים ושוקלת 6500. היא נולדה במשקל 2700. עד גיל חצי שנה פלוס אכלה רק הנקה עם מטרנה פעם בהרבה זמן. מגיל חצי שנה פלוס מקבלת מטרנה בבקרים (כשאני בעבודה) ואחר הצהריים הנקה. עד לפני חודש (גיל 7 חודשים) לא אהבה מוצקים. בהמשך התחלתי להאכיל אותה מחיות של פירות וירקות (קנויות) כי את המבושלות היא לא אהבה והיא מעדיפה את זה רק בצורת מחית ולא גס יותר. בביקור בטיפת חלב ירדה מאחוזון 10 לאחוזון 3,אבל היא בשום אופן לא מסכימה להעלות כמויות. חשוב לי לציין שהיא כבר ביתי ה-3, ועם השתיים הקודמות היו בעיות במשקל כשעברנו לאכילת מוצקים, אבל לא עד כדי כך. איך אני עוזרת לה עם התזונה? אשמח לכל עצה בנושא. תודה.

מאוד קשה לך לענות לך כי אין מספיק פרטים מספר הנקות וכמה היא אוכלת בכל אופן אני ממליצה שתלכי באופן מסודר לדיאטנית ילדים על מנת שתיראה בדיוק איפה הבעייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים