בעיה באכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/05/2013 | 09:29 | מאת: ענבל

שלום רב, בני בן 7 חודשים, אכל יפה מאוד עד לאחרונה, בקבוקים של 230 סמ"ק וכן 2 ארוחות מוצקים ביום, אחת של פירות ואחת של ירקות ועוף. אכל יפה מאוד ואפילו התחיל לאכול מזון מעוך במזלג. לאחרונה חלה (שלשולים, הקאות, אוזניים) וגם במקביל התחיל להוציא שיניים. מאז לא אוכל טוב אבל גם מסרב באופן מוחלט לאכול את המוצקים (ירקות ופירות). מה ניתן לעשות, מתי אני אמורה להתחיל להיות מודאגת? האם כדאי לעשות בדיקת צואה?

את לא צריכה להילחץ אם עדיין עובר עליו משהו הוא יואכל מזון נוזלי כמו תמ"ל וברגע שירגיש טוב ,יחזור למוצקים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים