תינוקת בת 11 חודשים מקיאה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/05/2013 | 16:29 | מאת: הדס

יש לי תינוקת בת 11 חודשים שמקיאה ללא סיבה ברורה. ההקאות הן לרוב אחת ליומיים, כמעט ואין תדירות גבוהה מזו. ההקאות מתרחשות בפעוטון, בעבר הקיאה כאשר אכלה מרק טחון והיום הקיאה כשקיבלה ארוחת פתיתים עם קציצות בשר... מה יכולות להיות הסיבות להקאה??

אם ההקאות רק בפעוטון יתכן שמעמיסים עליה ולכן תבקשי שיתנו מנה יותר קטנה אם ממשיכה להקיא גם אצלך וגם בבית תבדקי אצל הרופא (למשל ליחה יכול לגרום להקאות או אכילה בכוח גם )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים