בן 1.5 לא אוכל בשר וירקות...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/05/2013 | 15:19 | מאת: אורלי

שלום, כבר למעלה מחצי שנה שבני הפך למאוד בררן באוכל, רק שעכשיו זה החמיר. הפסיק עם ירקות ובשר לגמרי, לכן נותנת לו תוסף ברזל. האם לתת מולטיויטמין? עדיין מניקה בבוקר ובערב, לא נותנת תמל. האם צריך לתת תמל ולהפסיק להניק? תודה

אני מאוד בעד חלב אם אבל כאן מכוון שהילד שלך מאוד בררן את צריכה לתת פורמולה מיוחדת בוקר וערב שתספק לו ויטמינים ,מינרלים ,חלבון קיים בשוק פדיאשור קומפלט או את יכולה לתת עם מרשם פדיאשור או נוטרן גוניור בכל זאת אני ממליצה ללכת לדיאטנית ילדים על מנת שתאזן לך את התפריט של הילד ותיראה אם יש צורך בתוספים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים