בעיות אכילה אצל ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/04/2013 | 21:25 | מאת: taldor

שלום. ביתי בת ה3 שוקלת 10.5 ק"ג. מאז הלידה לא אוהבת לאכול ואנחנו מנסים לעודד אותה אך ללא הצלחה. היינו אצל דיאטנית אבל הטיפים לא קידמו אותנו. לאחרונה הורדנו בקבוק מהתפריט, פרט לבקבוק לפני שינה. מה אפשר לעשות במקרה כזה? נודה לכם מאוד על הכוונה אנחנו די מיואשים מהנושא.

תבדקי עם הרופא ילדים שלה שעשתה את כל הבדיקות דם הרלוונטיות תבקשי מהרופא שלה לשים אותה על עקומות גובה ומשקל יתכן שקטנה גם גובה ומשקל ופרופורציונית (כלומר תמיד הייתה כך וכעת לא תוכלו לשנות את זה ) אם זה לא המקרה תבקשו מהרופא שלה שיפנה אותה למרפאה לבעיות אכילה לגיל הרך יש בכל ביתי חולים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים