בעיות של מוצץ:)

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/04/2013 | 15:23 | מאת: עידית

הקטן בן שמונה חודשים מאבד מוצצים סידרתי הוא אצל המטפלת הם יוצאים לטיול או סתם בבית והמוצצים לטענתה (וגם אני חזיתי בזה מספר פעמים) הוא זורק בדרך אחרי כמה דקות ללא התרעה ועדיין זה לא נורמלי לקנות כל שבוע שני חבילות מוצצים והפצפון הזה בעל טעם איכותי מוכן רק לקבל טומי טיפי .... מה שהופך הכול למתסכל זה שיש לי סופר פארם מתחת לבית עם מגוון סוגי מוצצים רק טומי טיפי לא!!! מה שמצריך טיולים מרוחקים בעקבות המוצצים.!!!מה עושים כיצד גורמים לו לא לזרוק מוצצים ??? ועדיין להישאר רגוע ...

שום בעייה תקני שרשרת בחנות תינוקות ותחברי את המוצץ לשרשרת בקצה 1 ובקצה השנילבגד מצויין וכך אין שום איבוד של מוצץ (בכל אופן זה מה שעשיתי עם הילדים שלי )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים