האם להעיר תינוקת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/04/2013 | 06:55 | מאת: אור

בתי כמעט חודש כבר כמה לילות אני מעירה אותה כדי לתת לה לאכול כי יוצא שהיא בלי אוכל 5 לפעמים 6 שעות .אני דואגת מאד ולא יודעת מה לעשות. אמי מכריחה אותי להעיר אותה כי היא אומרת שאסור כאלה הפסקות בין הארוחות,ואמהות אחרות אומרות לי לא להעיר היא תקום לבד. אני לא יודעת מה נכון ומה לא נכון אני אמא פעם ראשונה. תענו לי בבקשה כי אני מודאגת .

אם היא פגית כן צריך להעיר אותה כי אין להם שעון ביולוגי של רעב אבל מכוון שלא ציינת שהיא פגית תני לה להתעורר לבד ,יש תינוקות שביום אוכלים כל 3 שעות ובליילה ישנים 4-5 שעות ופשוט משלימים לאחר מכן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים