תזונה לבן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/04/2013 | 16:22 | מאת: שני

שלום רב! בני בן 6.5 חודשים. ניזון מהנקה מלאה. התחלתי את ארוחת הפירות והירקות אך מוכן לאכול רק כמה כפיות בודדות. לכן לאחר כשעה אני משלימה לו בהנקה. בנוסף מתעורר כמה פעמים בלילה , יונק מעט ונרדם. מה את ממליצה לי לעשות? כמה ארוחות של הנקה לתת ומה הכמות המומלצת של פירות וירקות בגיל הזה? תודה רבה דרך אגב אני רוצה גם להפחית עם ההנקה ולהתחיל תמל מאחר ונראה לי שהוא לא שבע מכמות החלב שלי לתשובתך אודה

בבוקר תני לו הנקה לא יותר מ10 דקות לחכות 3 שעות תני פירות כמה שאוכל אוכל ותשלימי עם תמ"ל מייד (אם אוכל בכמות של גרבר בערך 130 סמ"ק את לא צריכה להשלים ,יהיה יתור רעב לארוחה הבאה ) לאחר 3 שעות תמני מרק טחון עם עוף או הודו כמה שאוכל אוכל ותשלימי עם בקבוק תמ"ל רק אם זה כמה כפיות לאחר 3 שעות בקבוק תמ"ל לאחר 3 שעות בקבוק תמ"ל ולפני שהולך לישון הנקה אם מתעורר בליילה תני הנקה כל 3 שעות בלבד או תמ"ל תחליטי אם את לא מסתדרת לכי לדיאטנית ילדים שתעשה לך סדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים