לא מכניסה דברים לפה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/04/2013 | 05:58 | מאת: רותי

בת 11 חודשים. אוכלת טוב אבל עדיין אוכלת מזון מרוסק (מרק, פירות). שמתי לב שהיא לא מכניסה דברים לפה. היא מכניסה בקבוק לפה כמובן, לא אוהבת מוצץ, מנשקת ולפעמים נושכת בובות. אבל מעבר לזה לא מכניסה חפצים לפה. היא יכולה לשחק עם חפצים קטנים הרבה זמן ולפורר עוגיות לתינוקות אבל לא מכניסה לפה. מעבר לזה ההתפתחות שלה תקינה. זוחלת יפה, התחילה לעמוד בזמן האחרון. מה ניתן לעשות? אפשר לעבוד איתה לבד בבית? או שצריך ייעוץ מקצועי? תודה

09/04/2013 | 06:42 | מאת: רותי

עדיין לא יצאו לה שיניים

אפשר לבקש יעוץ ממרפאה בעיסוק לילדים קטנים את צריכה להתקדם עם מוצקים בהדרגה לדוגמא קוטג או חומוס או תפו"א מהוך עם מזלג או בננה מהוךה עם מזלג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים