בן חמש -השמנת יתר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/03/2013 | 12:01 | מאת: לולה

בני בן 5 שנים, שוקל 30 ק"ג. הוא כל הזמן רעב. אני מקפידה לתת לו ירקות אבל אומר שזה לא משביע אותו ומבקש כריך. אין בבית חטיפים או ממתקים, אבל אם אנחנו מתארחים הוא לא נרגע עד שמסיים את כל הכיבוד, ולפעמים מבקש עוד. האם נכון להסביר לו שהוא שמן וצריך לעשות דיאטה? אני מסבירה לו שזה לא בריא,אבל הוא אומר שהוא בריא אפילו שאוכל...מה אפשר לעשות?

את ובעלך צריכים הדרכה לילד שלכם ,אתם לא צריכים בכלל לדבר על דיאטה ואם רעב את צריכה לתת לו כריך וברור שירקות לא מצבעים בשלב הזה אני מציעה שתבקשי לקבל יעוץ אצל דיאטנית ילדים בק"ח וכמובן בלי הילד ההדרכה היא לכם ההורים (איזה אוכל צריך להיות בבית ,איך מדברים עם הילד וכו ... )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים