סדר יום תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/03/2013 | 18:20 | מאת: כרמל

שלום. נעם בת שנה ורציתי לדעת אם סדר היום שלה מבחינת אוכל הוא תקין כי אני קצת מבולבלת. 07:30 בקבוק חלב שקדים; אחרי שינת בוקר בסביבות 9:30-10:00 כריך; סביבות 13:00 ארוחת צהריים חמה מלאה; 17:00 ארוחת ערב (ביצה, גבינה, אבוקדו) 19:00 בקבוק חלב שקדים עם שיבולת שועל. בין הארוחות אוכלת פרי. אשמח לשמוע מכם. תודה מראש

חלב שקדים הוא נטול ערך תזונתי ולכן אני לא ממליצה ובטח לא בגיל שנה ולכן את צריכה להחליף בתמ"ל או חלב רגיל ב17 את יכולה לתת יוגורט ופרי 19 ארוחת ערב :ביצה עם גבינה ואבוקדו ובקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים