תזונה לתינוקת בת שישה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/03/2013 | 10:02 | מאת: הדס

שלום רב, ביתי בת שישה וחצי חודשים ורציתי להתייעץ אתכם לגבי התפריט שלה . בבוקר היא אוכלת בקבוק סימילאק דייסה אחרכ במעון היא אוכלת מנת פירות ומנת ירקות ובערך בשעה שתיים היא אוכלת שוב דייסה , בשעה חמש היא אוכלת בקבוק סימילאק דייסנ ואז שוב בשמונה . לפעמים מתעוררת בטמצע הלילה ואוכלת עוד בקבוק . רציתי לשאול האם זה בסדר שהיא אוכלת ככ האבה דייסה כי בימילאק לבד היא לא אוהבת ולא מוכנה לאכול . היא שוקלת 6500 תודה רבה

תנסי כך : בבוקר בקבוק תמ"ל עם דייסה במעון פירות צוהרייים מרק עם עוף או הודו לאחר 3-4 שעות דייסה בכפית על בסיס תמ"ל בערב אבוקדו רבע בלי מלח ובקבוק תמ"ל עם דייסה אם מתעוררת בליילה בקבוק סימילק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים