בן שנה לא עולה במשקל ובגובה ומזה כמה ימים עם חוסר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/03/2013 | 21:49 | מאת: לילי

עם חוסר תאבון בני בן שנה במשקל 7.5ק"ג וגובה 67ס"מ. עשינו בדיקות דם מקיפות הכל תקין. הורמון גדילה דווקא בערך גבוה מאוד. הוא רגיש לחלב וניזון מנוטרמיגן עם דייסה< הפסיק לינוק בגיל 11 חודשים. צריך הרבה מאמצמים כדי להאכיל אותו היום למשל סירב לאכול ארוחות רגילות וכל היום קיבל 300 תמל חלב וזהו. כל משניסיתי לתת לו הוא ירק. אני מאוד לחוצה???????? מה אפשר לעשות אפילו אם אוכל הוא אוכל כמה כפיות ובקבוק מקסימום 120

את צריכה יעוץ ,קודם כל לכי לדיאטנית בק"ח על מנת שתיראי מה הבעייה האם בדקת אם עדיין אלרגי לחלב למשל ?צריך לעשות סדר עם ארוחות אם לא תצליח לבדוק מה היא הבעייה יתכן שאת צריכה מרפאה להפרעות אכילה לגיל הרך בכל בית חולים יש מרפאה מסוג זה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים