תזונה שגויה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/03/2013 | 10:54 | מאת: עדי

הבת שלי בת. שנתיים שומרת את האוכל הרגיל בפה ..ורוב הפעמים לא אוכלת טוב אז אני מביאה לה טחון אני יודעת זאת שגיעהה אבל מה אני ישאיר אותה בלי אוכל...היא שומרת בפה בולעת ביס אחד הו מה לעשות

אני חושבת שעושה את זה דווקה (בעייה התנהגותית ) ולכן את צריכה לעזוב אותה ולא להתעסק עם זה את צריכה להמשיך לתת לה לאכול כרגיל ולא טחון ולשים גבולות לדוגמא ארוחת צוהריים לא יותר מחצי שעה מה שאכלה אכלה ואם מחזיקה בפה לא להתחייחס ,לפנות את השולחן לאחר חצי שעה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים