עצירות אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/03/2013 | 15:47 | מאת: YASMIN

שלום רב. בתי בת 5.5 חודשים, ניזנת מחלב אם ופעמיים ביום פורמולה נאוקייט. בדרך כלל יש לה יציאות יום כן( שזה יכול להיות עד 3 פעמים ביום) ויום לא. כבר 3 ימים אין לה יציאות, ואני רואה שבלילה היא לא ישנה טוב בגלל זה. איך אפשר להקל אליה? ומתי נחשב שלתינוק בגיל הזה יש עצירות. תודה

תייעצי עם הרופא ילדים שלך מכוון שזה פעם ראשונה שלאחר 3 ימים אין יציאה יתכן שהוא ירצה לתת נורמלקס (אפשר לתת מגיל חצי שנה ) ולכן תייעצי איתו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים