גמילה מבקבוקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/02/2013 | 20:46 | מאת: ס.

ערב טוב, בני מחר בן 9 חודשים. התפריט שלו כיום: 7:00 - בקבוק תמ"ל 240 מ"ל - לא אוכל הכל 11:00 - פירות עם אבוקדו או טחינה - כ-230 מ"ל 15:00 - מרק ירקות עם עוף/הודו - כ-230 מ"ל 18:30 - בקבוק תמ"ל 240 מ"ל מקלחת ולישון. עד לפני שבועיים המרווחים בין הארוחות היו קטנים יותר ואכל גם קוטג' 125 מ"ל. בגלל צינון ירד התיאבון וחזרנו ללו"ז הנ"ל. אדגיש כי הוא ישן מ 13 עד 15 ולכן לא ניתן להאכיל לפני 15. שאלתי היא האם התפריט הנ"ל הוא תקין? אני מעוניינת להחליף לו את הבקבוק בבוקר ובערב לדייסה בכפית או שמא בגיל זה מוקדם עדיין לעשות כן? (בתחילה את בקבוק הבוקר ובהמשך גם את הבקבוק שלפני השינה)

אני מציעה שלא תשני כלום ,כך זה מצויין ואם יהיה רעב תוכלי בארוחה להוסיף יותר קוטג לא צריך ללחוץ עליו ולא להוריד את הבקבוקים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים